Personvernerklæring for Fodda.no (Eid av Asiaten Mat Og Take Away As)

1. Introduksjon

Denne Personvernerklæringen beskriver hvordan Fodda.no, eid av Asiaten Mat Og Take Away As (“Vi”, “Vår” eller “Oss”), samt Home and Beauty AS, samler inn, bruker, lagrer, deler og beskytter personopplysningene dine.

2. Behandling av personopplysninger

Vi er opptatt av å håndtere dine personopplysninger på en trygg og sikker måte. Behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler er Fodda.no, som kan kontaktes på e-post: info@thaibeats.com. Vi kan kontaktes for alle spørsmål du måtte ha om behandling av dine personopplysninger. Når det brukes “vi”, “våre” eller “oss” nedenfor, menes det Asiaten Mat Og Take Away As samt Fodda.no.

3. Formål med behandling av personopplysninger

Formålet med behandling av personopplysninger er:

  • Å forbedre våre tjenester
  • Oppfylle vår avtale med deg ved bestillinger
  • Oppbevaring av informasjon for regnskapsføring, avgiftshåndtering og garanti- og returhåndtering

4. Personopplysninger som samles inn

Vi kan samle inn følgende personopplysninger:

  • Navn
  • E-postadresse
  • Leveringsadresse
  • Telefonnummer
  • Kontonummer
  • Fødselsdato (valgfritt)
  • IP-adresse
  • Ordrenummer, fakturanummer ved kontakt med kundeservice

Informasjon om endringer på din kundeprofil, produkter du viser interesse for, og generelle interaksjoner på nettsidene kan også bli samlet.

5. Bruk av informasjonen

Vi bruker informasjonen for å:

  • Behandle bestillinger
  • Forbedre vår nettbutikk
  • Utføre markedsføringsaktiviteter
  • Oppfylle juridiske forpliktelser
  • Kommunisere med deg i forbindelse med din ordre eller annen henvendelse

6. Deling av informasjonen

Dine personopplysninger kan deles med leverandører, tjenesteytere og juridiske enheter når det er nødvendig for å oppfylle vår avtale med deg.

7. Sikkerhet

Vi tar i bruk teknologiske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personopplysninger mot uautorisert tilgang, endring, tap eller publisering.

8. Dine rettigheter

  • Tilgang til personopplysninger (innsyn) og oppdateringer
  • Tilbakekall av samtykke
  • Sletting av konto

9. Bruk av databehandlere

Vi selger ikke dine personopplysninger til tredjepart. Databehandlere er selskaper vi bruker for å behandle personopplysningene, og det er inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten.

10. Klager

Hvis du mener at vår behandling av personopplysninger ikke følger regelverket, kan du klage til Datatilsynet.

11. Endringer i erklæringen

Denne erklæringen kan bli oppdatert. Oppdatert informasjon vil alltid være tilgjengelig på vår nettside.